PC&Consoles

MechWarrior Online se pregătește de război civil

Invazia clanurilor nu mai este punctul focal al lui MechWarrior Online de anul acesta, fiindcă începe războiul civil!

Piranha Games anunță că din această vară va fi implementat un update major care va avansa timpul de la anul 3052 la perioada 3062-3067. Această schimbare nu este doar cosmetică, fiind adăugat echipament nou și mech-uri noi de care se pot bucura toți jucătorii.

Sfera Interioară va primi propriul Mad Cat cu MK2, iar Uziel se va perinda în curând pe câmpul de bătălie, alături de Annihilator și Cougar. Update-ul care va aduce războiul civil în MechWarrior Online a fost oarecum intuit de decizia studioului de-a reconstrui modul în care funcționează trăsăturile pasive ale mech-urilor și abilitățile piloților. Toate au fost reconfigurate și reconstruite, fiindcă avem parte de arsenal cu totul nou din această vară.

Rachete neghidate de distanță medie, Gauss Rifle grele, tunuri rotative, ULTRA AC-uri pentru Sfera Interioară, mitraliere grele, armură de camuflaj, sisteme anti-rachetă cu laser și multe, multe alte lucruri vor fi integrate în joc în viitorul foarte apropiat. Acest echipament nou va schimba drastic echilibrul jocului și ar trebui să ducă la multă experimentare pentru restul anului.

Data la care vor sosi noile variante de mech este 18 iulie 2017, iar update-ul ar trebui să fie disponibil cam în aceeași perioadă.

Nu prea este clar ce se va întâmpla cu Community Warfare, din moment ce natura politică a perioadei este destul de diferită față de 3052.

[Piranha Games]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button