PC&Consoles

MechWarrior Online Phase 3 a inceput

Piranha Games anunta lansarea update-ului Phase 3 pentru MechWarrior Online, care extinde modul de Community Warfare cu noi optiuni de cariera, recompense si moduri de joc.

De acum inainte, cand apasati pe butonul de Faction Play va trebui sa alegeti ce fel de cariera sa aveti ca luptator stelar. Fie un lup singuratic, unul care isi va baga coada in fiecare conflict dupa bunul plac. Fie ca un mercenar, care face parte dintr-o unitate de alti indivizii foarte interesati sa faca profit de pe urma razboiului. Fie ca un loialist, care ramane alaturi de natiunea sa stelara la bine si la rau.

Pe langa asta, un nou mod de joc este adaugat, care permite trimiterea unei echipe de cercetasi pe o planeta inainte de a fi invadata, oferind bonusuri in lupta efectiva. Planificarea razboiului a fost si ea imbunatatita, oferind jucatorilor mai mult control asupra modului in care se desfasoara si recompenze mai variate pentru toti cei implicati in conflict.

Daca va intereseaza sa cititi toate detaliile, va incurajez sa aruncati o privire pe lista linga de schimbari, disponibila prin accesarea link-ului de la final. Un alt lucru foarte important este ca acum cei care intra in Faction Play fara a face parte dintr-o unitate vor avea doar inamici care nu fac parte dintr-o unitate. Astfel se rezolva o clasica problema a lui MechWarrior Online. Cea a 12 oameni aleatori, dintre care 4 abia acum invata sa joace, sunt zdrobiti de o unitate care comunica prin Teamspeak si joaca impreuna de doi ani.

[MWOMercs]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button