Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

MechWarrior Online: Detalii despre singleplayer

/
/
/

In cadrul unei intruniri comunitare, Russ Bullock, Presedinte al Piranha Games, a oferit cateva detalii despre ce va presupune modul de singleplayer al lui MechWarrior Online, cum va afecta componenta de PvP, si cand ne-am putea astepta sa vedem o campanie in joc.

Inspiratia principala pentru modul de singleplayer al lui MechWarrior Online va fi primul joc MechWarrior. Intentia este cea de a merge pe aceeasi idee a jocului, de a oferi jucatorului libertate completa de a naviga printre diversele zone de conflict din galaxie, negociind contracte cu diversele factiuni si cladind pe parcurs propria organizatie mercenara.

Motivul pentru care se foloseste ca inspiratie primul MechWarrior este ca toate celelalte tindeau sa ofere mai putina libertate pe parcurs, sa limiteze optiunile pe care le are la dispozitie jucatorul. Vei incepe cu un mech mic si pricajit, poate un Jenner ruginit, iar in urma indeplinirii de obiective capeti resursele pentru a cumpara intr-un viitor indepartat un Atlas, sau ceva similar.

Pentru a se putea implementa acest mod de singleplayer mai este nevoie de foarte multa munca, din moment ce vor trebui sa construiasca un AI capabil sa piloteze eficient un mech. Daca ati incercat sa jucati, probabil stiti cat de greu poate fi pana cand inveti sa pilotezi cum trebuie doar un singur model. AI-ul va trebui sa stie cum sa le piloteze pe toate.

Acest AI ar urma sa fie integrat apoi si in restul lui MechWarrior Online, atat sub forma unui posibil mod cooperativ, cat si pentru modul de PvP si Community Warfare, atunci cand nu sunt suficienti jucatori disponibili pentru un meci. S-ar putea chiar lasa garnizoane de aparare pe planete, controlate de AI, atunci cand nu are cine sa le apere.

Acest mod de singleplayer va fi lansat cel mai devreme la sfarsitul lui 2016. Cel mai probabil va fi in 2017, din moment ce productia sa necesita multa munca, iar studioul este oricum ocupat cu dezvoltarea de continut nou pentru PvP.

[Twitch]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar