PC&Consoles

MechWarrior Online Civil War începe mâine

Mâine veți avea parte de o schimbare masivă pentru MechWarrior Online, deoarece va fi implementat update-ul ce mută acțiunea jocului în era războiului civil al Sferei Interioare.

Cantitatea de schimbări ce vor fi implementate în joc este masivă, puteți găsi o listare completă a lor pe pagina oficială.  Dar dacă nu aveți răbdare să treceți prin totul pentru a vedea ce este mai important, voi face un mic rezumat al noutăților.

După cum arată și clipul de mai sus, câteva mech-uri noi sunt adăugate, precum popularul MadCat MKII și Annihilator, ce va deveni în mod oficial cel mai înalt mech din tot jocul, întrecând bătrânul Atlas.

Sistemul de război comunitar va fi alterat sever pentru a reflecta noua situație geo-politică a galaxiei din această perioadă, clanurile având propriile teritorii deja cucerite, iar două facțiuni: Clan Steel Viper și Clan Nova Cat, făcându-și apariția. Există acum obiective clare pentru bătăliile jucătorilor, ce se rezumă la ocuparea planetei capitală a oricărei facțiuni din tabăra adversă. Când condițiile de victorie sunt atinse, se va încheia un sezon, iar următorul va începe.

Un arsenal extins este acum implementat, oferind jucătorilor acces la tehnologie modernizată, precum variante grele și ușoare ale mitralierelor, PPC-urilor și puștilor Gauss. Veți mai găsi acum rachete de uz unic joc, rachete de distanță medie fără ghidare, tunuri cu țevi rotative, și echipament defensiv nou. Există armură stealth pentru mech-uri ce vor anula emisiile radar, dar captează căldura, așa că nu poate fi folosită pe termen lung. Au fost adăugate calculatoare de țintire și pentru mech-urile din sfera interioară, sunt acum motoare cu fuziune ușoare în joc, arme anti-rachetă cu laser și multe, multe altele.

Simplu spus, acest update va fi foarte mare și va schimba totul. Așa că dacă până acum n-ați aruncat o privire peste MechWarrior Online, de mâine seară veți avea o foarte bună ocazie, fiindcă până și pentru veterani va fi de parcă ar fi într-un joc nou.

[MWOMercs]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button