MORE

MechWarrior Online ajunge pe Steam luna viitoare

La doi ani de zile dupa ce a fost lansat, MechWarrior Online se afla in sfarsit intr-o stare suficient de finisata incat sa fie lansat pe Steam.

Piranha Games anunta ca in ziua de 10 decembrie jocul va fi disponibil prin serviciul de distributie digitala facut de Valve, cu tot cu suport pentru achievements. Nu au spus care vor fi aceste recompense, dar sper ca „Decapiteaza un Jenner cu un AC/20 la o jumatate de secunda dupa ce devine vizibil” sa fie pe acolo, si retroactiv.

Inainte de asta, pe 1 decembrie, MechWarrior Online va primi inca un patch baban care va schimba echilibrul jocului, va repara cateva hitboxes si va face in sfarsit toate acele monitoare din carlinga utilizabile. Producatorul a promis ca modelul pilotului va fi si el refacut la un moment, cu texturi complet noi, nu doar acele chestii verzui spalacite.

Dupa lansarea jocului pe Steam, in ziua de 15 decembrie, jocul va primi un nou update insemnat, sub forma pachetului Origins IIC Clan ‘Mechs, care adauga variante de Clan a catorva mech-uri din Sfera Interiora. Mai exact: Jenner IIC, Orion IIC, Highlander IIC si Hunchback IIC.

Daca nu ati jucat pana acum MechWarrior Online, sau l-ati abandonat de ceva vreme, este un moment numai bun sa va apucati de el acum, deoarece jocul se afla in mijlocul unui eveniment de pe urma caruia puteti dobandi timp de joc Premium si multe alte recompense pentru care altfel ar fi trebuit sa dati bani reali.

[Piranha Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button