MORE

MechWarrior Online a fost lansat pe Steam

Seara trecuta, Piranha Games a lansat MechWarrior Online pe Steam, deoarece jocul pare sa fi ajuns in sfarsit, dupa ani de truda, la un nivel de calitate suficient de ridicat incat sa fie demn de ochii publicului larg. Pana acum era doar suficient de bun pentru fani obsesivi de Battletech.

Lansarea sa pe Steam nu a fost tocmai lipsita de probleme, serverele lui MechWarrior Online intrand in modul de maintenance fix cand lumea incepea sa isi dea seama despre ce era totul vorba. Din fericire, a fost de scurta durata.

Varianta de Steam o inlocuieste efectiv pe cea anterioara, daca il aveti deja instalat de ani de zile veti observa ca cele doua jocuri se folosesc de aceleasi fisiere pentru setari.

Alaturi de lansarea pe Steam a venit si un trailer nou, menit sa exemplifice exact despre ce este vorba in modul Community Warfare. Este un trailer frumos, dar nu reflecta in totalitate realitatea, deoarece adesea o unitate formata din jucatori de Clan tinde sa fie mult mai bine organizata ca un grup de jucatori IS aleatori care doar s-au adunat acolo pentru a se distra. Rezultatul este de obicei macel si tristete. Dar in Quick Play este grozav.

Cu aceasta ocazie, regretabil, s-a produs si un incident neprevazut si foarte nefericit. Fiind in esenta un shooter foarte complex, dar tot un shooter, MechWarrior Online a devenit acum plin de rusi, care cu ocazia lansarii sale pe Steam au aflat de existenta sa. Expertii se asteapta ca orice forma de comunicare din joc sa fie inundata cu profanitati slavice si sa devina inutila in cel mult o saptamana.

[PGI]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close