GamingPC&ConsolesTech&IT

MechWarrior 5 va avea un mod cooperativ și câteva alte surprize

Anul viitor chiar pare de parcă va fi grozav pentru fanii seriei Battletech. MechWarrior 5 Mercenaries a primit o dată aproximativă de lansare, sfârșitul anului 2018, iar cu această ocazie a fost anunțat un detaliu nou foarte important despre acest joc.

Chiar dacă meseria de luptător interstelar este adesea una singuratică, nu înseamnă că nu te poți baza pe măcar câțiva amici care să îți vină în ajutor la ananghie. Ca urmare, în MechWarrior 5 patru jucători vor putea lupta cot la cot pe parcursul aceleiași campanii, înfruntând nenumăratele primejdii din Sfera Interioară de pe vremea celui de-al treilea război de succesiune.

Și asta nu este singura noutate despre joc. Mercenaries va avea și suport deplin pentru modificări, ceea ce înseamnă că dacă veți găsi ceva care nu are să vă convină, veți putea să reparați voi problema sau probabil veți găsi pe cineva care avea aceeași idee și-a făcut asta deja. Desigur, asta va prezenta ceva probleme cu anumite companii japoneze, din moment ce unele modele de ‘mech erau aduse în Battletech prin intermediul unor contracte de licențiere. Acestea însă au fost făcute cu entități americane care se pare că nu erau tocmai în măsură se ocupe de acea licențiere. Motiv pentru care probabil se va supăra lumea dacă un Marauder original își va face apariția pe Steam. S-a mai întâmplat în trecut ca mod-urile să aducă astfel de probleme pe capul dezvoltatorilor.

De asemenea, cei care chiar se pricep la făcut modificări și sunt mari fani MechWarrior sunt încurajați să ia legătură cu Piranha Games. Poate așa Living Legends va putea trăi din nou.

Iar cei care sunt interesați doar de PvP se vor putea bucura în curând de introducerea modului Solaris de lupte în MechWarrior Online.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button