GamingPC&ConsolesȘtiri IT

MechWarrior 5 se pregătește pentru noutăți

Cariere noi, echipament nou și toate cele

MechWarrrior 5 poate că n-a încins sfera interioară pe cât de mult ar fi putut (în special dacă te uiți la interfața pe care au folosit-o în varianta finală a jocului), dar tot poate fi un joc amuzant. Iar prin această vară ar putea deveni ceva mai amuzant, pentru că va primi DLC.

Piranha Games a dezvăluit că lucrează deja la conținut nou pentru joc, o parte din el fiind gândit ca DLC plătit și o parte ca update-uri pentru jocul de bază. Din categoria cea din urmă fac parte lucruri precum: un sistem de știri galactice (menite să țină jucătorul informat despre schimbările de teritoriu), evenimente suplimentare legate de povestea acestui univers, efecte de călduri ambientală reale, un indicator vizual mai bun pentru inamicii detectați și multe altele. Nu au pomenit care sunt acele „altele” dar poate o interfață refăcută nu ar strica, sau inamici care nu apar sub nasul tău din neant.

Acum, pe partea plătită, avem parte de o grămadă de noutăți. Va fi adăugat un mod nou de carieră care vă lasă să alegeți cum vreți să începeți, ca parte din ce facțiune și cu ce ocupație. Veți avea chiar recompense dedicate pentru ocupația voastră selectată. Harta va fi extinsă pentru a include zone noi de conflict, misiuni suplimentare, variante de mech’ noi, tipuri de misiuni noi, un biom lunar nou, echipament suplimentar (ECM, spre exemplu) și câteva arme noi.

Prețul pentru acest DLC nu a fost dezvăluit, nici o dată exactă de lansare exactă. Condițiile mondiale curente, plus diverse alte întârzieri ale dezvoltării, au împins lansarea acestui nou conținut aia spre a doua jumătate din anul acesta.

[Piranha Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button