GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Mechwarrior 5 nu va mai sosi anul acesta

Am o veste oarecum neplăcută pentru cei care adoră roboți mari  (bine, tancuri bipede, nu pot să se miște pe cont propriu). Nu veți avea parte de o campanie de singleplayer în care puteți pilota un ‘mech prin Sfera Interioară, îndeplinind misiuni pentru diversele facțiuni care luptă pentru dominare, fiindcă MechWarrior 5 a fost amânat până în anul 2019.

Anunțul a fost făcut chiar de către CEO-ul companiei Piranha Studios, Ross Bullock, promițând că o dată clară de lansare va fi anunțată în decembrie, cu ocazia evenimentului anual MechCon. La eveniment va fi și o variantă jucabilă a jocului.

Motivul pentru care jocul este amânat ține de dorința de-a crea o campanie de singleplayer pe cât de bună cu putință. Poate nici reglarea iluminării n-ar fi o idee rea, din moment ce nu arăta tocmai grozavă în variantele de testare, nici AI-ul, iar distrugerea mediului era cam scoasă de prin 1999.

Mai este destul de muncă pentru ca MechWarrior 5: Mercenaries să devină un joc ce se poate ridica la nivelul așteptărilor, și care să aducă glorie acestei serii legendare. Partea bună ar fi măcar că dezvoltatorii se pot concentra pe construirea jocului efectiv, din moment ce toate modelele de ‘mech care vor fi în joc au fost deja create în MechWarrior Online. Sigur, vor trebui adaptate la motorul Unreal 4, dar procesul este mult mai simplu decât crearea lor de la zero.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button