GamingPC&ConsolesȘtiri IT

MechWarrior 5 Mercenaries primește un nou trailer și o dată de lansare

Fanii simulatoarelor de bătălie bipedă mecanizată au în sfârșit o idee clară despre când se pot aștepta să revină în Sfera Interioară, pentru a remodela relieful cu bucăți de endo-oțel.

În cadrul convenției anuale MechCon, MechWarrior 5 Mercenaries a primit o dată nouă de lansare: Septembrie 2019. Astfel, jocul va sosi cu aproape un an de zile mai târziu decât era inițial preconizat, ceva ce cu siguranță îi va prinde bine, din moment ce mostrele de până acum ale jocului arătau puțin cam neșlefuite.

Alături de acest anunț a sosit și un nou trailer care chiar arată ceva mai bine, în special la partea de iluminare, față de cele prezentate anterior.

Deși este un joc de singleplayer, MechWarrior 5 Mercenaries va avea și un mod de multiplayer cooperativ, care va permite unui grup de 4 jucători să formeze o lance pentru a îndeplini diversele misiuni care vor fi la dispoziția voastră pe parcursul campaniei. Cei care vor PvP se pot bucura în continuare de MechWarrior Online.

Așteptarea de aproape încă un an de zile poate că nu va fi pe placul tuturor, în special pentru că MechWarrior 5 era unul din jocurile care se va folosi de Nvidia DLSS, o tehnologie care încă nu este implementată într-un produs comercial.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button