PC&Consoles

Mechwarrior 5 Mercenaries a fost anunțat

Începem săptămâna cu o veste excelentă pentru fanii MechWarrior. În special pentru cei care sunt triști că singurul titlu contemporan din serie este exclusiv de multiplayer. Un nou joc MechWarrior de singleplayer este pe drum.

Acesta se numește Mechwarrior 5: Mercenaries, va fi lansat în anul 2018 și promite să ofere cel mai mare grad de libertate pe care l-au avut jucătorii de la prima apariție a seriei, în 1989, și până acum. Jocul este construit de Piranha Games, același studiou care a realizat și MechWarrior Online, dar de o echipă diferită, formată pentru acest joc.

Nu va fi lansat prin Early Access și nici nu va fi gratuit. Mai mult de atât, nici nu este construit pe motorul CryEngine, acesta dând numeroase bătăi de cap dezvoltatorilor atunci când vine vorba de fizică. În schimb, este construit pe motorul Unreal 4.

În acest nou joc veți lua comanda unei companii mercenare aflate în pragul falimentului, din anul 3015, în timpul războiului de succesiune. Obiectivul vostră este cel de a clădi o forță militară redutabilă, care nu se mai folosește doar de fiare vechi de secole. Nu veți face asta peste o zi sau două, ci pe parcursul câtorva decenii, campania întinzându-se până la invazia clanurilor. Aproape de parcă ar plănui un expansion despre clanuri, sau ceva de genul.

MechWarrior 5 Mercenaries vă permite să luați contracte care se pot petrece pe orice planetă din Sfera Interioară, acestea fiind generate procedural pe baza unor criterii de bază. Cei de la Piranha Games intenționează ca varianta finală să includă bătălii 12 vs 12, asta dacă AI-ul jocului se va dovedi suficient de capabil cât să opereze 23 de entități autonome. Dacă nu, atunci bătăliile vor fi ceva mai mici.

[Piranha Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button