GamingPC&ConsolesTech&IT

MechWarrior 5: Cerințe de sistem

RTX mai întârzie

Săptămâna aceasta va sosi în sfârșit cel de-al joc MechWarrior de singleplayer din acest secol și mileniu. De la MW4 Mercenaries din 2002 n-am mai avut parte de unul. Sigur, a fost Battletech, dar nu era un mech-sim, ci un joc de tactică de la a cărui continuare am așteptări mari, fiindcă ceva mai simplificat ca ce am primit nu cred că este posibil.

Dar cei care vor un mech-sim, sau ceva foarte apropiat de unul, vor avea parte în ziua de 10 decembrie de MechWarrior 5. Jocul va fi lansat mâine și tare, tare sper să nu fie o epavă. Ce pot să spun că nu mi-a inspirat încredere este modul în care interfața lui s-a tot schimbat de când a fost anunțat, ajungând pe ultima sută de metri să arate teribil, comparativ cu cea din primul trailer. Nici măcar nu este la fel de elegantă și bine încadrată în mediu ca cea a lui MechWarrior Online, ceva ce sună bizar, având în vedere că ambele jocuri sunt făcute de aceeași oameni.

Oricum, jocul apare mâine, iar cerințele sale de sistem au fost anunțate. Le puteți vedea mai jos. Ce nu veți vedea sunt cerințele pentru varianta de RTX a jocului, fiindcă va fi lansat fără Ray Tracing. Piranha Games a promis că funcția acesta va fi disponibilă pe la începutul anului viitor.

Pentru a-l juca veți avea nevoie de:

Minim

  • OS: Windows 7, 8.1 sau 10 pe 64 biți
  • CPU: Intel Core i3 7100 sau AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8GB
  • Video: Geforce GTX 770 sau Radeon R9 280X
  • Stocare: 55GB

Recomandat

  • CPU: Intel Core i7 6700K sau AMD Ryzen 1700
  • RAM: 16GB
  • Video: GeForce GTX 1070 sau Radeon RX Vega 56

Să sperăm că MechWarrior 5 va fi bun. Nu de alta, dar îmi plac roboți mari și nu pot minți, voi ‘mechwarriori nu puteți nega.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button