PC&Consoles

MDK este gratuit acum pe GOG

Cine n-a avut până acum ocazia să joace MDK a pierdut cu siguranță multe, multe ore de amuzament, distracție și nebunie curată. În acest moment aveți ocazia să remediați problema, deoarece jocul este gratuit acum pe GOG.

Trebuie doar să intrați pe pagina dedicată a jocului din link-ul de mai sus sau pe pagina principală a site-ului, să apăsați pe butonul de revendicare și să așteptați câteva minute până ce jocul este adăugat permanent și irevocabil la contul vostru. Apoi vă puteți distra după bunul plac în acest titlu legendar al studioului Shiny, atacând numeroasele mașinării extraterestre de asediu și terorizând sărmanii invadatori extratereștrii.

Sigur, jocul poate că nu arată prea bine în momentul actual, fiind construit în DOS cu un 3D primitiv ce încă se mai folosea mult de sprite-uri, dar are farmecul său vizual. La partea de gameplay este grozav, iar umorul pe care reușește să îl insereze la fiecare ocazie are să vă facă să duceți dorul vremurilor în care jocurile aveau potențialul de-a fi atât de glumețe.

Promoția este disponibilă pentru următoarele 30 de ore.

[GOG]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button