PCTECHTech&IT

McLaren lanseaza un set VR destinat fanilor Formula 1

McLaren, celebra echipa de Formula 1, ofera pasionatilor sportului cu motor setul cu casca Vive Pro McLaren Limited Edition VR.

Echipa McLaren si-a creat de-a lungul timpului o legatura speciala cu gamerii, iar ultima propunere vine in intampinarea fanilor de Formula 1, prin setul cu casca Vive Pro McLaren Limited Edition VR. Deloc surprinzator, setul vine accentele portocalii ale echipei si cu ceva continut exclusiv. Astfel, pentru cei care vor sa se afle la volan, pachetul include rFactor 2 McLaren Edition, jocul VR de racing al celor de la Studio 397. Dezvoltatorul nu i-a uitat nici pe cei care prefera actiunea de la boxe, oferind si McLaren Garage VR Experience, pentru oricine doreste sa faca parte din echipa care incearca sa schimbe un set de cauciucuri in mai putin de 2 secunde.

Cat despre pret, dupa cum era de asteptat, Vive Pro McLaren Limited Edition VR nu este tocmai ieftin, costul pachetului ridicandu-se la 1550 de dolari. Costa mai mult decat setul cu casca Vive Pro, pe care il are la baza si care ajunge de obicei la 1400 de dolari. Pretul premium este insa unul firesc pentru o editie limitata, iar in plus fata de componentele hardware veti obtine jocurile VR mentionate mai sus si un abonament de 6 luni la Viveport, asta daca doriti sa incercati si unul dintre celelalte sim-uri de curse.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button