MORE

McLaren caută un șofer nou printr-un joc video

Visul oricărui împătimit de Formula 1 este pe cale să se împlinească, în special dacă ați petrecut câțiva ani cu nasul în simulatoare de curse.

Echipa McLaren anunță o competiție mondială prin care dorește să recruteze cel mai bun șofer de simulator de curse din lume pentru a se alătura echipei de Formula 1. Această competiție se va desfășura pe parcursul acestui an și are două faze. Una dintre ele va presupune ca un număr de candidați să fie selectați manual după criterii încă neclare, iar restul să fie selectați ca urmare a unei competiții care se va desfășura pe internet.

Aș vrea foarte mult să vă spun la ce joc se va ține acea competiție și când, dar McLaren nu a oferit deocamdată aceste detalii. Ceva îmi spune că nu va fi Geoff Crammond’s Grand Prix, deși ar fi foarte amuzant. Competiția fizică finală va avea loc în această toamnă, la sediul McLaren, câștigătorul devenind pilot oficial al echipei de Formula 1, la simulator. Această competiție va include un număr de jocuri, nu au spus exact care.

Este o inițiativă destul de hazlie și nu pare chiar atât de ridicolă, la urma urmei, piloții de Formula 1 se folosesc de jocuri pentru antrenament încă de la Grand Prix 2. Desigur, totul miroase de la o poștă a manevră de PR, dar hei, măcar le dă visătorilor ceva la care să aspire.

[Formula 1]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: McLaren caută un șofer nou printr-un joc video - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button