GamingPC&ConsolesTech&IT

Mavericks The Forge, un joc Battle Royale ambițios, a fost anulat

Să fie acesta sfârșitul maniei Battle Royale?

Acum un an de zile, pe la E3, s-a perindat un joculeț ce părea foarte promițător. Era un Battle Royale, cam ca fiecare alt lucru anunțat în ultimii ani, și se numa Mavericks: The Forge. Trăsătura definitorie a jocului era că în loc să fie un joc la care 100 de oameni se snopeau în bătaie, erau 400 de oameni. Și asta nu era totul! Ținta finală era ca jocul să ofere un câmp de bătălie pentru 1000 de oameni!

Știu, sună al naibii de interesant, dacă nu ai început deja să vezi statică în loc de text după cuvintele „Battle Royale”. Eh, Automation Games, dezvoltatorul lui Mavericks, a dezvăluit săptămâna aceasta că jocul nu va mai fi tocmai chiar atât de ambițios. Nu va fi un Battle Royale cu 1000 de persoane. Nici cu 400 de persoane. Nici cu 100. Nici măcar cu 50 sau 10, sau cu o singură persoană. Este din acea categorie de jocuri Battle Royale speciale, cu zero persoane, fiindcă a fost anulat.

Motivul este simplu. În această mare imensă de jocuri Battle Royale, unde modul cu pricina este vârât pe gâtul tuturor genurilor cu putință, nu prea mai sunt oameni care vor să finanțeze astfel de proiecte, și ca urmare Mavericks a rămas fără bani.

Oare este acesta un semn că modul Battle Royale începe să scadă în popularitate? Posibil. Atunci când a început tranziția către următorul mare lucru, de la genul MOBA, jocurile de acel tip începeau să fie anulate în stânga și în dreapta. Așa că poate, poate ne îndreptăm înspre acel nou lucru. Poate va fi jocuri despre gâște. Personal, aș fi preferat rațe, dar Duck Game nu a fost începutul unei noi ere, precum speram.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button