MORE

Matt Ryan se intoarce in rolul lui John Constantine… in Arrow!

Serialul Constantine, cel puţin pentru fanii benzii desenate Hellblazer, a fost un succes de necontestat. Din păcate nu şi pentru NBC, care au pus capăt serialului după doar un sezon, acuzând un rating prea mic şi interes scăzut. Dar se pare că o rază de speranţa există pentru Matt Ryan şi The Laughing Magician, Constantine fiind programat să apară într-un episod din sezonul 4 al serialului Arrow.

În trecut au existat zvonuri cum că CW, postul de televiziune care difuzează şi finanţează serialul Arrow, ar dori să cumpere drepturile de la NBC pentru a realiza un serial Hellblazer, dar acestea au fost infirmate la scurt timp, cu toate că raza de speranţa pentru fani apare când te aştepţi mai puţin.

Acesta îşi va face apariţia într-un episod în care originala Black Canary, Sara Lance, este readusă la viaţă, Constantine fiind un element cheie pentru a o supraveghea pe aceasta, readucerea la viaţă fiind problematica pentru echipa Arrow, care, se pare că nu a avut prea mult contact cu ceea ce înseamnă ocultismul, cu excepţia lui Ra’s al Ghul.

Vestea vine chiar din gură producătorului executiv al serialului, acesta declarând:

„Suntem extrem de încântaţi să îl avem pe Matt Ryan în rolul lui John Constantine, în acest următor episod al serialului. Matt este un actor extrem de talentat şi felul în care l-a portretizat pe magician este ceva care trebuie în primul rând admirat. Pe lângă asta, introducerea magiei şi misticismului în serial în acest sezon ne oferă o şansă naturala să îl introducem fără prea mult efort pe Constantine în serialul Arrow, acesta colaborând şi în trecut în universul DC Comics cu Green Arrow. Credem noi că este un omagiu adus fanilor care au susţinut şi apreciat serialul Constantine”

Good Guy CW! Ce putem spune! Cine ştie, poate pe viitor o s-o avem şi pe Zatana, poate chiar şi pe Doctor Fate, care a mai apărut în seriale CW, precum Smallvile. Sau, dacă avem noroc, poate CW cumpără drepturile de la NBC şi îl aduc înapoi pe Matt Ryan în rolul lui Constantine!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button