TECHTech&ITTelefoane

Mate 20 Pro atinge un nou record de precomenzi pentru Huawei

Ieri, Huawei a anunțat cu mândrie că Mate 20 Pro se transformă în cel mai bine vândut smartphone vreodată în Europa de Vest. Asta este, cel puțin, dacă ținem cont de cifrele din precomenzi.

În primele zece zile de precomenzi, modelul a reușit să atingă cu 40% mai mult decât cifrele obținute de P20 Pro mai devreme în acest an. Mate 20 Pro este acum cel mai precomandat smartphone al companiei Huawei în Europa de Vest.

Walter Ji, președintele grupului de consumatori Huawei al Europei Occidentale, a declarat următoarele:

Combinația câștigătoare de tehnologii inovatoare pe platforma Mate 20 Pro s-a dovedit imposibil de rezistat și oamenii din întreaga Europă aleg acum tehnologia Huawei pentru a-și îmbogăți viața. Completate de recenziile câștigătoare ale publicațiilor din întreaga Europă, știm că cei care au ales să-și pună încrederea în Huawei vor fi încântați de inovația pe care o vor deține în curând.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button