GamingRSS PaginaDeMedia

Mass Effect Trilogy HD Remake ar putea fi lansat la anul

Trilogia Mass Effect ar putea primi un remake HD in 2021; sau cel putin asta reiese din surse destul de sigure. Chiar ieri am vorbit despre un raport in care se specifica ca EA va oferi upgrade-uri gratuite pentru jocurile next-gen. Ei bine, era mai multa informatie acolo decat am putut afla, astfel au iesit la iveala noi detalii. Dar mai intai, sa vedem ce are de zis compania:

Privind spre anul fiscal 2021, o sa ne marim portofoliul de jocuri inovative si de calitate mare. Planurile noastre sunt de a lansa 14 titluri noi. Printre acestea regasim si titlurile sportive anuale: FIFA, Madden, NHL si inca un joc sportiv neanuntat. Planurile pentru 2021 includ si patru jocuri care vor avea la baza IP-urile noastre. De la Command & Conquer pana la cateva jocuri inca neanuntate pentru PC si console. De asemenea, vom lansa si cateva jocuri indie prin intermediul EA Partners, alaturi de doua titluri pentru mobile.

In tabelul de mai sus, vedem despre ce jocuri este vorba. Ce este mai interesant insa, regasim scris cu litere mici mai jos. In randurile de sub tabel este specificat un titlu EA HD aditional. Dar oare ce sa fie? Ei bine, dupa spusele lui Jeff Grubb de la VentureBeat, ar fi vorba despre Mass Effect Trilogy HD Remake. Grubb are o reputatie de om de incredere cand vine vorba de astfel de declaratii. De asemenea, tot el spune ca aceste remake-uri nu vor fi lansate si pe Nintendo Switch.

Ce jocuri va lansa EA pe langa Mass Effect Trilogy HD Remake?

Pana acum, lista de lansari a Electronic Arts cuprinde cateva titluri la care mai adaugam si jocurile indie si pe cele pentru mobile. In plus, se pare ca Skate 3 Mobile este pe bune si vom vedea in viitor si aceasta portare.

  • FIFA 21
  • Madden NFL 21
  • NHL 21
  • Un al patrulea joc sportiv
  • Mass Effect Trilogy Remake
  • Command & Conquer Remastered
  • Burnout Paradise Remastered (Switch)
  • Medal of Honor VR

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button