MORE

Mass Effect Andromeda: Zvonuri noi

Trebuie sa ne multumim numai cu zvonuri pana cand Bioware va dezvalui mai multe detalii pe cont propriu despre noul Mass Effect Andromeda, lucru care se va intampla fie la E3 anul viitor, fie la orice iteratie VGA de anul acesta din decembrie.

In cazul de fata, o serie de informatii noi si-au facut aparitia despre joc de la o sursa care sustine ca are acces la o varianta primitiva a lui Mass Effect Andromeda.  Nu este vorba de vreo revelatie, dar sunt cateva mici detalii care ar trebui sa va dea cateva idei despre directia in care se indreapta seria. Una destul de buna, pentru ca sistemul de combat ar putea fi mult mai putin iritant de repetitiv de aceasta data.

Gratie motorului Frostbite, jocul va avea acoperire destructibila, insemnand ca nu mai sta toata lumea in spatele aceluiasi perete cinci minute, incasand grenade in freza. Vei avea la dispozitie tot doi aghiotanti, cei mentionati in varianta jucabila fiind de natura umana si krogan, amandoi echipati cu cate un jetpack, permitand astfel jucatorului sa exploreze in detaliu mediul inconjurator.

Acel omnitool care in mod spontan devenisera o lama in al treilea joc… pentru ca Halo… a capatat acum si o functie de scut, plus cateva alte lucruri care nu au fost specificate.

Nava pe care vei folosi la explorarea galaxiei va avea o forma diferita fata de Normandy si este sectionata in mai multe compartimente, cum ar fi unul pentru jucator si unul pentru noua iteratie a vehiculului terestru Mako. Sunt indicii ca Mako va putea fi modificat si imbunatatit pe parcursul aventurii. Nava in sine va fi pilotata intr-un mod mai direct.

Pe partea de poveste, atat eroul al carui titlu este „The Pathfinder”, cat si diverse alte rase din galaxia noastra cauta o noua casa, ajungand ocazional la cutite si intalnind o rasa extraterestra noua, descrisa ca fiind o combinatie dintre Vorcha si Collectors.

De asemenea, pentru ca se foloseste un motor grafic nou si hardware nou, s-a pus un accent mai mare pe redarea modelelor personajelor.

Daca sunt adevarate aceste lucruri sau nu, vom afla abia cand Bioware decide sa dezvaluie pe larg Mass Effect Andromeda, insa nimic din cele de mai sus nu suna prea indepartate de ce am vazut deja in putinele secvente publicate deja din joc.

[DSO Gaming]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close