Știri IT

Mass Effect Andromeda ramane fara scriitor

Chris Schlerf, scriitorul sef al lui Mass Effect Andromeda, anunta ca a plecat de la proiect si de la studioul Bioware.

Acesta a dezvaluit ca lucreaza acum la studioul Bungie, dezvoltand povestea lui Destiny.

Din fericire pentru Mass Effect Andromeda, partea de poveste a fost finalizata, asa ca nu vor fi probleme cu dezvoltarea jocului. Schlerf a mentionat chiar ca noul Mass Effect va fi de-a dreptul impresionant.

Ar fi, totusi, probleme in cazul in care povestea lui Andromeda este facuta sa fie o parte dintr-o serie. Din moment ce unul din scriitori principali ai lui Mass Effect a plecat si el acum ceva vreme de la Bioware, ducand la explicatii foarte jalnice despre Reapers si motivatiile lor, plus un final foarte lenes, ar fi sanse sa nu se lege anumite chestii prin Mass Effect 6.

In mod bizar, acesta nu este singurul scriitor al studioului Bioware care sa isi ia talpasita in ultimele luni. David Gaider, care se afla la studiou de 17 ani si a fost responsabil pentru scenariile multor jocuri Bioware.

Inainte de a lucra la Bioware, Chris Schlerf s-a ocupat cu dezvoltarea povestii lui Halo 4, in cadrul studioului 343 Industries. Asa ca in cazul in care Mass Effect Andromeda va semana si mai mult cu Halo ca predecesorii sai, veti sti de ce.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button