PC&Consoles

Povestea din Mass Effect Andromeda nu are legatura cu finalul Mass Effect 3

Hai sa fim sinceri, ori de cate ori discutam despre Mass Effect, automat este adus in discutie Mass Effect 3 si „multiplele variante de final” multicolore care au facut fanii sa trimita celor de la Bioware sute de briose in speranta ca finalul va primi un tratament adecvat.

Finalul lui Mass Effect 3 a fost, pe putin spus, controversat, acel „extended cut” fiind mai mult un mod de a calma spiritele si de a oferi fanilor o finalitate a povestii. 

Ei bine, finalul ultimei trilogii se pare ca nu va impacta in niciun fel modul in care Mass Effect Andromeda se va desfasura, cel mai probabil, Bioware si EA dorind un nou arc narativ pe care sa sprijine o noua poveste.

Aaryn Flynn, General Manager Bioware si Mac Walters, Bioware Creative Director au facut cateva dezvaluiri cu privire la felul in care urmatoarea trilogie Mass Effect se va desfasura.

Se pare ca studioul si-a dat seama de greselile facute in trecut si se indreapta catre o noua era, dorind astfel sa pastreze elementele ce au consacrat seria, pe care fanii sa le poata indentifica cu usurinta, dar sa si introduca noi elemente menite sa imbogateasca universul.

Se pare ca exista o coaliție a raselor ce se regăsesc pe Calea Lactee, aici regăsindu-se extratereștrii noi si vechi, făcându-se referința si la faptul ca sistemul Paragon isi va face aparitia si el.

Totusi mai avem de asteptat pana in primavara lui 2017, inainte ca acest joc sa ne brăzdeze monitoarele, dar, pentru fani, N7 inseamna un singur lucru: November 7. Ziua in care noi informatii despre joc vor fi facute publice.

[Eurogamer]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button