PC&Consoles

Mass Effect: Andromeda Deluxe Edition este adăugat la EA Access

Mass Effect: Andromeda poate că a pus în pericol soarta francizei pentru o vreme, dar EA nu a renunțat la jocul lor SF. Mass Effect: Andromeda Deluxe Edition este acum disponibil prin intermediul EA Access pe Xbox One și PC.

Dacă ați jucat deja Mass Effect: Andromeda, aceasta ar putea fi ocazia perfectă de a revizita lumea jocului. După ce a fost menționat în treacăt pe Twitter în octombrie, toți membrii EA Access vor putea să joace jocul de bază, dar să obțină și câteva obiecte în plus pe parcursul călătoriei lor prin galaxie.

Versiunea deluxe a jocului include setul de arme Pathfinder Elite, armura Deep Space Explorer, armura Scavenger, două costume casual Pathfinder, skin-uri pentru vehiculul de teren Nomad, un animal de companie Pyjak, coloana sonoră digitală și pachetele suplimentare specifice pentru multiplayer de la lansarea jocului.

BioWare a întrerupt suportul jocului în luna august, dar chiar dacă nu vom mai vedea un joc Mass Effect pentru o bună perioadă de timp, nu este acesta sfârșitul seriei. Un roman amânat, Mass Effect: Annihilation, este programat să fie lansat în iunie 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button