PC&Consoles

Mass Effect Andromeda apare in 2017

Cel mai nou joc din seria Mass Effect nu va sosi anul acesta, chiar daca fanii abia asteapta sa se aventureze din nou prin spatiu intr-o armura N7.

Electronic Arts a confirmat ca Mass Effect Andromeda va fi disponibil abia in primul sfert al anului 2017. Cei care n-au apucat inca sa joace primele titluri ale seriei au astfel un an intreg la dispozitie pentru a butona Mass Effect 1 de zor si Mass Effect 3, dand un ALT F4 in secunda in care il omori pe eroicul Marrauder Shields. Sigur, puteti juca si restul, dar este cam degeaba, si va spun asta din perspectiva cuiva care a terminat Mass Effect 2 de doua ori, doar ca sa fie sigur ca n-a inteles gresit ca era degeaba.

Concomitent, au fost lansate imagini cu modelul 3D al personajului principal, The Pathfinder. Acesta este imbracat intr-o armura N7 foarte stilata si extrem de detaliata, amintind de acele intro-uri CGI ale jocurilor Crysis pe alocuri, numai ca asa va arata chiar in joc.

jpg (1) jpg heres-our-best-look-yet-at-mass-effect-andromedas-main-character-14570122795

Arata grozav, dar am un comentariu mic de facut. Gulerul. De ce il are? Adica, atunci cand esti in spatiu si porti o casca sigilata ermetic si termic, la ce ar fi util un guler care nici macar nu poate fi prins de restul costumului, pentru ca acel arici nu pare de parca ar putea sa ajunga in vreun loc in care chiar se poate lipi.

Asta ma duce la concluzia inevitabila ca The Pathfinder, eroul lui Mass Effect Andromeda, este un hipster.

[VG24/7, Eurogamer ]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button