MORE

Masinile de spalat si uscatoarele AEG Seria 8000

Masinile de spalat si uscatoarele AEG Seria 8000

Ai o piesă preferată de îmbrăcăminte pe care doresti să o pastrezi ca noua chiar și după nenumărate spălări? Mașinile de spălat și uscătoarele AEG Seria 8000 fac din acest vis o realitate. Acestea curata și protejeaza toate fibrele din țesăturile cele mai delicate.

Protejeaza tesaturile delicate

Te-ai gandit sa pui camasa ta preferata si delicata în mașina de spălat? Acum este posibil. Tehnologia ÖkoMix amesteca detergentul si balsamul cu apa, înainte de a ajunge in tambur. Astfel, se obtin cele mai bune rezultate chiar si in cazul tesaturilor delicate.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button