MORE

Masinile de gatit Aga: la vie en rose

Masinile de gatit Aga sunt binecunoscute pentru designul lor oldies but goldies. Producătorul englez Aga a vopsit in roz trei dintre modelele sale reprezentative: Aga City60, Aga Dual Control și Aga Total Control.

aga

Masinile de gatit Aga din fonta au un design retro, iar preturile pleaca de la 7000 de Euro si ajung pana la 14 000 de Euro.

aga3

Masinile de gatit Aga din fontă sunt foarte cautate pentru ca, spre deosebire de modelele electrice, acumulează căldura înainte de a o elibera ușor și indirect, ceea ce împiedică uscarea produselor alimentare. Această metodă de gătit, unica în lume, păstrează toate elementele nutritive din ingrediente si alimente.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button