Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mașina Google devine Mașina Waymo

/
/
/

De ani de zile Google tot lucrează la propria mașină, una capabilă să conducă de una singură prin oraș, fără nevoia de-a fi sâcâită de un șofer. A fost un proiect cu destul de multe reușite și doar ocazionale probleme legate de bicicliști, autobuze și camionete care nu înțeleg ce înseamnă culoarea roșie de la semafor.

Proiectul pentru această mașină minune nu mai este de acum înainte în mâinile celor de la Google, corporația Alphabet luând decizia de-a oferi mașinii propria sa companie. Această companie se numește Waymo, iar obiectivul său este cel de-a oferi publicului tehnologie care să ”permită transportul sigur și simplu al bunurilor„.

Având în vedere forma pe care o are varianta actuală a mașinii, probabil mai este nevoie de câțiva ani de muncă până când se va ajunge la o variantă care să aibă ceva priză la publicu și care să permită transportul de bunuri, nu doar a doi oameni forate îngrămădiți.

Important este că Alphabet continuă dezvoltarea acestei tehnologii.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar