MORE

Masina de spalat Miele W1: termen de valabilitate 20 de ani

Unul dintre cele mai performante modele lasnasate de Miele este mașina de spălat Miele W1. Acesta face parte din clasa energetică A+++ și garantează în premieră o reducere a consumului de energie cu 40% față de standardul clasei în care este inclus, pentru un program de spălare de până la 3 ore, o capacitate de încărcare a cuvei de 9 kilograme și o viteză de rotație de 1.600 rpm.

Extrem de important, masina este acționată aproape integral de la distanță de pe smartphone, fără ca ambele dispozitive să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi

Mașina de spălat este dotată cu TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi vși oferă singurul ciclu complet de spălare cu clasa de eficiență A.

Performanțele excelente de spălare și consumul redus de energie specifice Miele W1 se datorează și funcției inovative PowerWash 2.0, care oferă ca principal beneficiu o curățare perfectă a hainelor indiferent de greutatea de încărcare a cuvei, care are o capacitate maximă de 9 kilograme.

Experiența de utilizator este definită de funcția inteligentă Wash Assistant. Cu ajutorul acesteia, utilizatorul poate specifica cu precizie tipul de material și culoarea hainelor de spălat, gradul de murdărie al acestora și viteza recomandată de centrifugare.

Mai mult, W1 încorporează 26 de programe speciale de spălare, EcoFeedback, indicatori de monitorizare a consumului de electricitate și apă, SteamCare, asigură protecție maximă a țesăturilor în timpul spălării, le netezește și reduce nevoia de călcare cu până la 50%.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button