TECH

Masaj profi acasa

Există dispozitive care vă ofera masaje de relaxare, sănătoase, fără a cheltui prea mult. Perfecte pentru a fi facute cadou, aceste aparate sunt usor de manevrat si mai ales, nu presupun costuri foarte mari.

Cei care doresc un masaj la domiciliu pot alege între diferite tipuri de aparate: huse de masaj pentru scaune, rulmenti speciali pentru zona gâtului, zona lombara sau pentru picioare, sau dispozitive de aplicat pe anumite zone ale corpului pentru decontractare.

Cele mai ieftine aparate de masaj pentru acasa sunt mini aparatele de masaj. Usor de manevrat, acestea sunt alimentate de baterii, iar preturile nu depasesc de multe ori 100 RON.

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button