PCReviewsTECH

Marvo Scorpion HG9042 – Căști de gaming bune, la buget „de vară”

Marvo Scorpion HG9042 este o nouă pereche de căști din categoria de buget mediu, costa in jur de 200LEI și oferă sunet 7.1 virtual.

Căștile au un design simplu, acompaniat de LED-uri de culoare verde. În partea superioară, acestea au o bandă de plastic cu un sistem de ajustare clasic. Castile sunt usoare, iar acest lucru ne permite sa le tinem pe cap sesiuni lungi de gaming, fara a fi deranjati.  Marvo Scorpion HG9042 îndeplinește mai toate cerințele pe care un gamer le are de la un astfel de periferic. In mod surprinzator ele se aud foarte bine si la redarea muzicii. Avem echilibru intre bass si restul gamelor si volum suficient. Designul cupelor nu da dureri la vârful urechilor sau în lateralele acestora, Marvo utilizand două cupe moi pentru a acoperi difuzoarele de 50 de mm.

Conexiunea căștilor este pe USB, astfel, prin software, acestea suportă sunet surround virtual 7.1. Microfonul este foarte flexibil și are o pastilă omnidirecțională cu o sensibilitate de -56dB. Căștile sunt foarte rezistente, chiar dacă au și elemente din plastic, așadar nu trebuie să vă faceți griji dacă le scăpați.

Am fi preferat, totuși, ca banda să fie din metal, dar probabil ca acest aspect ar fi ridicat pretul. Cupele izolează sunetul din casti de cel de ambianta, dar nu in totalitate, așadar dacă se vorbește în cameră și volumul jocului este mai redus, îi puteți auzi pe cei din jur.  Difuzoarele de 50mm răspund la frecvențe de la 20Hz până la 20KHz, spectru suficient de larg încât să redea un sunet plăcut. Pentru conectivitate avem la dispiziție un cablu USB gros și rezistent, cu o lungime de 2.3m.

Marvo HG9042 este o pereche de casti perfecta pentru cei care nu dispun de un buget mai mare de 200 LEI, dar doresc casti de gaming cu care sa poata asculta si muzica.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button