PCReviewsTECH

Marvo M508 Review – Mouse de gaming cu iluminare RGB la 80 de lei!

Un mouse de gaming bun nu este foarte usor de gasit… daca bugetul tau este limitat la maxim 80 de lei. Ei bine, pentru suma asta noi avem o recomandare.

Marvo M508 este un mouse de gaming cu senzor optic de maxim 3200DPI, ceea ce este mai mult decat suficient. Il utilizez personal pe un monitor 2k la un DPI de 400. Marvo M508 este un mouse pentru incepatori, dar acest lucru nu inseamna ca nu este precis sau ergonomic. Mouse-ul se simte foarte bine in mana, fiind optimizat pentru a sta foarte bine in podul palmei.

Marvo M508 este un mouse cu profil inalt, care se potriveste pe aproape orice palma medie sau mare. Finisajul este placut la atingere, fiind realizat din plastic mat. Carcasa este bine inchegata, si nu retine prea tare amprentele. In partea inferioara avem o banda RGB, care ilumineaza excelent si cu siguranta va atrage atentia orinde va veti duce cu el. Efectul RGB poate fi schimbat rapid, apasand butonul aflat imediat langa senzor, sub mouse. Aici avem o serie de efecte care ne incanta privirea, dar cel mai tare dintre ele este Rainbow.

In partea superioara, imediat langa scroll, se gaseste butonul care schimba rapid sensibilitatea DPI. Acesta are patru trepte la dispozitie, valorile fiind prestabilite din fabrica: 1200-1600-2400-3200. Dar, evident, utilizand softul dedicat, putem modifica aceste valori. Odata ce schimbam DPI-ul ne putem da seama dupa culoarea afisata sub rotaita de scroll, daca acesta s-a schimbat intr-adevar si ce sensibilitate are.

Din pacate MArvo M508 are un polling rate pe 125Hz, dar pentru un gamer incepator este suficient. Din software putem de asemenea schimba functiile butoanelor sau putem seta macro-uri.  Firul are o lungime de 1.7m si este imbracat in material textil. Asadar nu se va rupe prea usor. Per total ne-a placut acest mouse si poate urmatoare iteratie ne va oferi si posibilitatea de a seta preferential din soft schemele de culori.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button