GamingPCReviewsRSS PaginaDeMediaTECH

Marvo KG954G – Pana unde mergem cu RGB-ul?

RGB-ul este la putere, iar acesta nu pare sa dispara in urmatorii ani. In acest moment avem RGB in aproape orice, iar producatorii cauta solutii noi de a integra aceasta iluminare in diverse periferice. Un nou timp de integrare regasim in Marvo KG954G. Aceasta tatstura mecanina, are RG nu doar in taste, ci si in baza.

Practic partea inferioara a tastaturii a fost realizata dintr-un plastic opac, care permite propagarea luminii in mod uniform. Astfel avem sub tastatura o banda RGB circulara care creeaza un efect inedit. Asadar acum avem un motiv in plus sa ne laudam la un lan party.

Aceasta tastatura a fost initial aratata de Marvao in cadrul Bucharest Gaming Week din Decembrie 2018. Tastatura a atras toata atentia la acel eveniment si evident ne-a placut si noua. Iluminare este subtila, adica nu deranjeaza pe timp de noapte, dar daca totusi vi se pare prea luminoasa, puteti reduce puterea iluminarii. Pentru acces rapid la efectele de iluminare avem acces direct pe tastatura, prin combinatia anumitor taste.

Desigur, tastatra beneficieaza si de un soft prin care putem accesa si functia de macro, pe langa cea de iluminare. Tastatura dispune de 13 efecte prestabilite si un Game mode, care ilumineaza doar anumite taste in functie de genul de joc ales. KG954G este o tastatura silentioada datorita switch-urilor Outemu Red, care sunt liniare, nu tactile.

Personal ma deranjeaza faptul ca acestea se apasa cam greu, deoarce necesita o forta de apasare de 55 de grame. Desfacand tastatura, am putut obseva cat de simplu este asamblul. Constuctia este bine realizata, iar PCB-ul si lipiturile sunt curate. Tastatura clar este dedicata celor care doresc un setl care sa atraga orice privire, iar aceasta tastatura merge in combinatie perfecta alaturi de mousepad-ul Marvo MG11, despre care vom discuta in alt review alaturi de mouse-ul Marvo G939.

Articole asemanatoare

Back to top button