PCReviewsRSS PaginaDeMediaTECH

Marvo G939 si MG11 – Mouse si mousepad RGB cu skin Howl

CS:GO anul 2013, luna August, Valve lansa Arms Deal in care era inclus si un skin care a devenit foarte controversat. Este vorba despre Howl, care venea pe M4A4 si stickere. Aceast skin a fost scos din market dupa un timp, deoarece utilizatorul care il pusese in Workshop si primise peste 4500 de voturi, in realitate furase design-ul de la un utilizator de pe Deviantart.

Desi skinul a fost scos, cei care au castigat acest skin in cutii, au ramas cu el, insa acesta era foarte rar, astfel pretul lui depasea peste 5000Euro pe piata neagra, insa acesta are acum un pret in jur de 2350euro in stare Factory New cu StatTrack. Ei bine pentru fanii acestui skin si a jocului, avem un mouse si un mousepad care au acest skin. Este vorba despre un mouse Marvo G939 si un mousepad MG11.

Marvo G939 vine cu skin FireWolf, dupa cum spun producatorii. Acesta este printat pe pastic, iar la utilizarea se simte placut, suprafata fiind mata. Designul este ergonomic, iar mausul este usor. Sensorul este optic, produs de catre Pixart, iar sensibilitatea DPI poate fi setata in 7 pasi, la o apasare de buton. Aici avem presetate valori de 600-1200-1600-2400-3500-5000-10000 DPI.

Datorita formei, acesta poate fi folosit in modul claw sau palm. Butoanele rezista pana la 20 de milioane de apasari, asadar spam prin pereti cat vrei. Pe partea laterala avem butoane de back si forword, care se simt putin ciudat la apasare. Tot pe partile laterale avem si o textura anti alunecare. Evident ca mouse-ul vine cu iluminare RGB si cu soft dedicat pentru configurare.

Dupa cum spuneam acesta are disponibil din aceiasi gama si un mousepad, care evident are ca tema tot FireHowl. 

Mousepad-ul este mare, XL, care masoara 800x310x4mm, asadar acesta acopera o mare parte din birou, tastatura venind peste el. Baza acestuia este una cauciucata, care nu permite aluneacarea pe birou, iar suprafata este realizata dintr-un material textil cu fibra deasa, care este optimizata pentru viteza si control.

Pe marginea acestuia regasim iluminare RGB, iar din fabrica acesta vine cu 7 culori si trei efecte prefedinite. Controlul se face la o simpla apasare de buton, care se afla in partea stanga sus.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button