PCReviewsTECH

Marvo CM550 Review – Un gaming combo ieftin, cu tastatura, mouse, casti si pad!

Cu ocazia sarabatorilor de iarna va prezentam inca o ideee de cadou 🙂 Bineinteles, este dedicat tot gamerilor cu buzunare nu foarte adanci, si este vorba despre un combo, pe numele sau Marvo CM550.

Marvo CM550 Review Video

Acest combo vine frumos ambalat intr-o cutie si este compus dintr-un mouse, un mouse pad, o tastatura si o pereche de casti.

Tastatura Marvo K624 este una cu membrana iluminata RGB in stilul rainbow. Aceasta are anti ghosting pe 19 taste, asadar poate fi folosita fara probleme in jocuri care necesita sa apasati mai multe taste simultan. In partea superioara avem butoane multimedia, care ne ofera acces rapid la diverse functii.

Marvo CM550 Combo

Mouse-ul Marvo M504 este unul cu senzor optic care are o sensibilitate de maxim 6400dpi. Acesta dispune de sase butoane programabile si de un software pentru control. De asemena este echipat si cu iluminare RGB cu sapte culori prestabilite.

Marvo CM550 Combo
Marvo CM550 Combo

Mousepad-ul Marvo G18 este unul de tip textil care are o grosime de 3mm si dimensiuni de 37cm cu 27cm.

Castile Marvo HG8930 au evident si ele iluminare. Acestea dispun de difuzoare de 40mm care raspund la frecvente de la 50Hz pana la 20KHz. Designul este rezistent, iar banda superioara este de metal si autoreglabila.

Marvo CM550 Combo
Marvo CM550 Combo

Acest combo se integreaza perfect pe biroul unui gamer incepator, si nu numai. Tastatura este rezistenta, chiar daca nu este mecanica, si rezista pana la 10 milioane de apasari. Mouseul M504 este unul usor, care merge perfect in shootere sau in jocurile care necesita actiune rapida, DPI-ul de 6400 fiind suficient de mare. Castile sunt comfortabile, si se aud suficient de bine pentru pretul cerut. Acest kit costa in jur de 200LEI, dar in urmatoare perioada ar putea scadea la 150LEI sau chiar mai putin.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button