GamingȘtiri IT

Marvel’s Spider-Man: Turf Wars DLC se lansează luna aceasta

Cel de-al doilea DLC din Marvel’s Spider-Man, numit Turf Wars, se va lansa luna aceasta.

Insomniac Games s-a bucurat de un succes răsunător cu Marvel’s Spider-Man, în ciuda faptului că este un joc exclusiv pentru PlayStation 4. Încă de la lansarea din luna septembrie, dezvoltatorul a anunțat că pregătește 3 capitole până la sfârșitul anului, iar în octombrie, am putut deja să facem cunoștință cu Black Cat în DLC-ul The Heist.

Cel de-al doilea capitol din expansiunea The City That Never Sleeps, se va numi Turf Wars și este programat de lansare luna aceasta. Insomniac nu a anunțat oficial când anume va apărea, însă un screenshot postat pe Reddit ne indică 20 noiembrie ca fiind data exactă. Următorul răufăcător care va apărea în această poveste este Hammerhead, care a fost menționat de câteva ori în DLC-ul anterior, așa că nu e mare mirarea că el va fi antagonistul principal.

În plus față de poveste și side-missions, foarte probabil că acest capitol va introduce și trei noi costume pentru Spider-man, așa cum am văzut și în The Heist.

Un lucru este sigur: luna aceasta primim Turf Wars, iar în decembrie vom avea destul timp să ne bucurăm de ultimul capitol al acestei serii, Silver Lining. Jucătorii care încă nu au apucat să cumpere expansiunea, The City That Never Sleeps este disponibil la $24.99, iar fiecare capitol în parte la $9.99.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button