GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Marvel’s Avengers nu va ajunge pe consolele next-gen mai devreme de 2021

Daca sperai sa te joci de-a eroul pe PlayStation 5 sau pe Xbox X/S anul acesta, va trebui sa mai astepti putin. Dintr-o postare de pe blogul Square Enix, aflam ca jocul a fost supus recent unor update-uri mai mult sau mai putin importante. Cu toate acestea, aflam si ca Marvel’s Avengers nu va fi disponibil anul acesta pentru consolele next-gen.

Nu avem detalii in legatura cu data exacta de lansare, insa este posibil ca ea sa aiba loc intr-unul din trimestrele cele mai prolifice pentru lumea gaming-ului.

Producatorii iau aceasta decizie din nevoia de timp suplimentar pentru dezvoltarea si optimizarea versiunii de PS5 si Xbox X/S. Conform blogului, cei care detin jocul pe consolele actuale vor beneficia de sistemul cross-gen. Asadar, acestia vor putea juca varianta actuala pe generatia noua fie prin instalarea fizica a jocului, fie prin descarcarea acestuia. In plus, va fi pastrat progresul si va fi posibil modul co-op intre PS4 si Xbox One si mult-asteptatele versiuni noi.

Nu va fi perceput un cost aditional pentru aceste caracteristici, si nici pentru upgrade-ul versiunilor. Pana in momentul lansarii oficiale pentru consolele next-gen, avantajele cross-gen sunt imbunatatirea FPS-urilor si scurtarea timpului de incarcare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button