GAMINGPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Marvel’s Avengers nu va ajunge pe consolele next-gen mai devreme de 2021

Daca sperai sa te joci de-a eroul pe PlayStation 5 sau pe Xbox X/S anul acesta, va trebui sa mai astepti putin. Dintr-o postare de pe blogul Square Enix, aflam ca jocul a fost supus recent unor update-uri mai mult sau mai putin importante. Cu toate acestea, aflam si ca Marvel’s Avengers nu va fi disponibil anul acesta pentru consolele next-gen.

Nu avem detalii in legatura cu data exacta de lansare, insa este posibil ca ea sa aiba loc intr-unul din trimestrele cele mai prolifice pentru lumea gaming-ului.

Producatorii iau aceasta decizie din nevoia de timp suplimentar pentru dezvoltarea si optimizarea versiunii de PS5 si Xbox X/S. Conform blogului, cei care detin jocul pe consolele actuale vor beneficia de sistemul cross-gen. Asadar, acestia vor putea juca varianta actuala pe generatia noua fie prin instalarea fizica a jocului, fie prin descarcarea acestuia. In plus, va fi pastrat progresul si va fi posibil modul co-op intre PS4 si Xbox One si mult-asteptatele versiuni noi.

Nu va fi perceput un cost aditional pentru aceste caracteristici, si nici pentru upgrade-ul versiunilor. Pana in momentul lansarii oficiale pentru consolele next-gen, avantajele cross-gen sunt imbunatatirea FPS-urilor si scurtarea timpului de incarcare.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close