Gaming

Marvel vs Capcom Infinite are o serie noua de eroi

Resident Evil, Chris Redfield, Hulk, Thor, și altii intră într-o luptă.

O mulțime de Marvel vs Capcom: Știri infinite și informații au fost recent dezvăluite, inclusiv modul său de poveste, data lansării și mai multe personaje. Și datorită unui nou trailer de joc (de mai sus), putem vedea acele personaje în joc și în acțiune.

Combateții trailerului includ personaje clasice Capcom, printre care Chun-Li de la Street Fighter, Chris Redfield de la Resident Evil și Strider Hiryu de la Strider. Pe partea Marvel, ajungem să-l vedem pe Hulk, Thor, Hawkeye și Ultron. În plus, Capcom a spus că va prezenta jocul Rocket Raccoon la o dată ulterioară.

În afară de caractere, remorca introduce Space Stone, care poate trage adversarii spre tine sau le poate încasa într-o prismă, permițându-vă să prindeți o respirație.

Desigur, nu putem ști sigur că acest joc va ignora cu desăvârșire aceste personaje. Sper că nu, pentru că Wolverine, în special, este un personaj pe care îl simt sinonim cu această serie. Vreau să spun, haide. Această întreagă serie a început cu X-Men vs Street Fighter din 1996. Vă vom ține la curent cu cât mai multe personaje sunt dezvăluite.

Marvel vs Capcom: Comunicate de infinit pentru PC pe 19 septembrie. Puteți să examinați previzualizarea jocului crossover fighting, care merge în profunzime cu privire la modul în care noul sistem de luptă 2v2 aduce unele schimbări interesante.

Articole asemanatoare

Back to top button