PC&Consoles

Marvel vs Capcom 4 ar putea fi lansat anul viitor

Fanii jocurilor de lupte, indiferent dacă jucau pe PC sau console, au amintiri foarte frumoase cu Marvel vs Capcom. Câțiva norocoși s-au putut bucura și de continuarea sa. A mai fost și un al treilea care parcă a picat într-un con de obscuritate. Iar acum al patrulea este pe drum.

Umblă vorba prin industrie că Marvel vs Capcom 4 ar fi în acest moment în plină dezvoltare la vestitul studiou și că ar urma să fie anunțat la Sony Playstation Experience, un eveniment care se va desfășura sâmbăta aceasta.

Există însă și o mică veste care s-ar putea să nu fie pe placul fanilor seriei. Dacă vă așteptați să dați cu Berserker Barrage în fața lui Cyclops, veți fi dezamăgiți. Din câte se pare există o problemă de licențiere, deoarece Fox deține drepturile pentru X-Men și conceptul de mutanți din universul Marvel. Se pare că această licență nu va fi acordată jocului.

Și din moment ce 50% din personajele titlurilor anterioare erau X-Men, asta ar fi o problemă. Locul lor va fi luat de personaje prezente acum în universul cinematic Marvel, așa că vă puteți aștepta la Avengers, Guardians of the Galaxy, poate un Doctor Strange, niște Ant-Man și poate personajele cu seriale pe Netflix.

Dacă această știre este adevărată sau nu vom afla la sfârșitul săptămânii.

[The Escapist]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button