Gaming

Marvel Strike Force este un RPG gratuit disponibil acum pentru mobile

A fost un an excelent pentru Marvel cu succesul incredibil al filmului Black Panther, iar acum primim un nou titlu pentru iOS și Android care include majoritatea celor mai mari nume ale universului. Noul Marvel Strike Force s-a lansat foarte recent pe iOS și Android, împreună cu trailerul de debut pe care-l puteți vedea mai jos.

În esență, este vorba despre un joc de luptă bazat pe echipă, în care jucătorii sunt însărcinați cu asamblarea unei echipe de personaje Marvel pentru a se apăra împotriva forțelor răului. „Un atac asupra Pământului a început și Super Heroes și Super Villains lucrează împreună pentru a-l apăra.„.

Asta înseamnă că vei putea alege dintre eroi și răufăcători pentru a-ți crea echipa sau echipele perfecte. Aproape fiecare personaj Marvel la care vă puteți gândi își face apariția aici, inclusiv Spider-Man, Doctor Strange, Groot, Rocket Raccoon, Loki, Elektra, Captain America, Iron Man, Venom, Star-Lord, Gamora, Daredevil și multe altele. Există un total de 70 în acest moment.

Din ceea ce se poate vedea, există și o anumită strategie implicată în luptă. „Asociați Super Heroes și Super Villains pentru a efectua mișcări combo pentru a elimina inamicii.

Împreună cu campaniile pentru single player, jocul include și moduri PvP. Dezvoltatorul FoxNet intenționează să lanseze noi campanii, personaje deblocabile și evenimente în joc în viitorul apropiat.

Marvel Strike Force este disponibil acum gratuit pe iOS și Android. Desigur, după cum era de așteptat, acest titlu este plin de achiziții in-app, dar numai timpul va spune dacă acest lucru va afecta sau nu experiența de joc.

Aruncați o privire pe trailerul de mai jos și decideți dacă merită cel puțin încercat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button