Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Marvel Heroes va fi închis luna aceasta

/
/
/

Se pare că nu aveți până la sfârșitul anului pentru a vă bucura de ultimele momente ale lui Marvel Heroes, ci doar câteva zile.

Conform informațiilor obținute de Massively OP de la un fost angajat al Gazillion Entertainment, jocul va fi închis luna aceasta, pe cât de rapid cu putință, deoarece studioul nu prea mai există. Creditorii au închis studioul săptămâna aceasta, ducând la disponibilizarea tuturor angajaților, inclusiv a celui care a dezvăluit incidentul. Un anunț oficial ar trebui să își facă apariția în următoarele zile.

Ca urmare, în cazul în care vreți să mai jucați Marvel Heroes, mai aveți foarte puțin timp a dispoziție, serverele urmând să fie închise în scurt timp. Chiar dacă jocul este în esență o clonă de Diablo cu super-eroi care ai crede că ar merge de minune în singleplayer, este construit pentru a funcționa doar pe serverele oficiale. La urma urmei, nu ai vrea ca lumea să se distreze pe cont propriu.

[Massively OP]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar