MORE

Marvel anunta pe ascuns un nou serial

In acest moment, Marvel are cea mai puternica franciza, evident, din punct de vedere al televiziunii si filmului, DC fiind undeva in urma, Batman v Superman fiind un pas inainte, dar nici pe departe atat de mare cat sa ii puna pe aceasi treapta cu Marvel. 

Fie ca discuti de televiziune sau film de lung metraj, publicul pare sa indrageasca mai mult creatiilor celor Marvel, indiferent de mediul de difuzare. Astfel, era de asteptat ca un nou super erou sa isi faca aparitia pe micile ecrane. Iar de data asta nu este vorba de inca un super erou extrem de cunoscut, ci de unul despre care multi nu au auzit: Captain Britain!Marvel

Ciara McAvoy, producator si artist ce realizeaza postere, a publicat pe Twitter recent posterul unui nou show de televiziune bazat pe universul Marvel, confirmand astfel faptul ca serialul de televiziune Captain Britain este in dezvoltare.

Inca nu avem foarte multe detalii despre acest nou serial, dar, avand in vedere locatia, este foarte posibil sa fie filmat in intregime in Anglia si cine stie, poate o sa avem norocul sa vedem niste X-Man, poate chiar alte personaje indragite din Marvel Comics, asta doar daca productia este realizata de FOX, care detin drepturile de autor pentru X-Man. Cine stie…poate cu un pic de noroc.

Pentru cei interesati sa afle mai multe despre Captain Britain, putem prefata activitatea sa de pana acum ca fiind cea a unui Captain America in Anglia, Brian Braddock, fiind printre altele si fratele lui Psylocke, un alt punct in plus care ne-ar sprijini teoria cum ca am putea vedea mutanti in acest serial.

Brian Braddock, aka Captain Britain, si-a primit puterile de la Merlin, manuieste Excalibur, are o amuleta mistica si este la fel de puternic ca si Rogers, cu difereta majora ca Briti stie sa faca si vrajeli, acesta fiind un practicant al magiei. Ceea ce il pune pe aceasi treapta cu alti magicieni din universul Marvel. Ramane sa vedem ce ne rezerva viitorul.

[Twitter]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button