MORE

Mark Zuckerberg discuta direct despre Facebook Messenger

Mark Zuckerberg si-a facut timp ieri, in ciuda programului său incarcat, să răspundă la câteva întrebări presante din partea publicului, multe dintre ele legate de  Facebook Messenger.

În timp ce niciunul dintre răspunsurile sale nu este deosebit de surprinzător, a fost frumos să il auzim pe tanarul CEO adresand direct preocupărilor utilizatorilor. Un loc important pe lista plangerilor a fost decizia de a separa aplicatia Messenger de cea de Facebook. Chiar daca Facebook a mai atacat aceasta problema in trecut, a fost un gest de apreciat din partea lui Zuckerberg sa discute direct. El și Facebook încă mai cred că aplicația Messenger oferă o experiență mult mai bună separat, și că decizia de a-l face un produs independent a fost decizia corectă, deși a admis că, probabil, tranzitia ar fi putut fi mai lina.

Ce este ciudat totusi este ca utilizatorii se simt fortati sa foloseasca aplicatia, libertatea de a opta pro sau contra fiind inlaturata de catre Facebook. Indiferent de cate studii sau conversatii sunt rutate prin serverele Facebook, pana la urma aplicatia nu este vazuta cu ochi buni de catre public. Asta ca sa nu mai vorbim de problemele de optimizare sau de faptul ca mananca mai multa baterie decat orice alta aplicatie pe unele terminale mobile. Aceste fatete ale problemei inca nu au fost discutate de Facebook si de domnul Zuckerberg. Dar cine stie… poate in viitor vor lamuri si aceste aspecte.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button