GamingMobileȘtiri IT

Mario Kart Tour are acum o data de lansare

Mario Kart Tour ii va vedea pe Mario si prietenii sai intrecandu-se pe trasee inspirate de orase din realitate, alaturi de circuite clasice ale seriei Mario Kart care se vor schimba odata la doua saptamani. Unele personaje chiar vor avea costume specifice locatiilor.

Data de 25 Septembrie 2019 marcheaza lansarea lui Mario Kart Tour iar pre-comenzile sunt deja disponibile pentru iOS, iar pagina jocului ofera mai multe detalii pentru a oferi fanilor o idee despre venirea pe mobile a uneia dintre cele mai iubite francize de la Nintendo.

Mario Kart Tour este conceput pentru a fi jucat cu un singur deget si iti va permite sa iei curbele, sa faci drifturi sa folosesti iteme speciale si mai multe actiuni. De asemenea, va avea si un mod Frenzy care iti da provizii nelimitate dintr-un anumit element si te face invincibil, totul pentru o perioada limitata.

Jocul va fi free-to-start, dar va incorpora micro-tranzactii sub forma cumparaturilor in-game. Jucatorii insa pot aduna Grand Stars castigand curse. De asemenea, poti primi badge-uri prin completarea anumitor provocari in-game. Va mai exista si un mod Bonus Challenge in care diferite trasee vor fi presarate cu obiective de indeplinit care vor fi ceva mai complicate decat sa termini pe primul loc. Cateva exemple ar fi obiective numite „Vs. Mega Bowser” sau „Goomba Takedown”. Alaturi de toate acestea, va exista si un mod de joc online si leaderboards in care te poti intrece cu prietenii sau cu alti jucatori din intreaga lume.

IGN

Articole asemanatoare

Back to top button