MORE

Mario Kart 8 depaseste in viteza. Mai ales la vanzari!

Nintendo a vândut 3.22 milioane de exemplare din Super Smash Bros. pentru 3DS de la lansarea jocului la jumătatea lunii Septembrie pana acum, doar în Japonia! Vanzarile au crescut si pentru un alt titlu din „catalogul” companiei: Mario Kart 8, care a vandut 3,49 milioane de exemplare până în prezent, dezvaluie Nintendo.

Vanzarile raportate recent de catre companie mai includ: Tomodachi Life cu 3,12 milioane de exemplare vândute si Pokemon X și Y cu un numar enorm de… 13,29 milioane de exemplare vandute  până în acest moment!!!

După lansarea sa în luna Mai, Mario Kart 8 a ridicat numarul vanzarilor de console Nintendo Wii U, care a ajuns acum la 7,29 milioane in intreaga lume. Nintendo va introduce primul pachet de conținut descărcabil în Noiembrie, pentru doar 8 dolari. Primul pachet DLC pentru Mario Kart 8 va cuprinde piste noi de curse, cum ar fi Excitebike Arena și Yoshi’s Circuit, noi concurenti, cum ar Link, Cat Peach și Tanooki Mario, precum și vehicule noi, inspirate din seria Zelda.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button