Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mario ajunge într-un parc de distracții

/
/
/

Ubisoft nu este singura companie mare care să se apuce de parcuri de distracție, Nintendo anunță că în anul 2020 va avea atracții deschise în cadrul parcului Universal din Japonia.

Atunci vor fi disponibile o varietate de metode locații prin care fanii francizelor Nintendo se pot delecta, fiind promise experiențe foarte autentice. Ce exact poate însemna ”autentic” la o adaptare a unor jocuri precum Super Mario Bros sau Zelda în lumea reală? Asta nu vă pot spune în acest moment, poate vandalism, extrem de mult vandalism. Dacă nu va fi o începere plină de vase cu rupii în ele, pe care le poți sparge în timp ce un vânzător stă înlemnit, atunci clar nu și-au făcut bine treaba.

Și de ce tocmai în anul 2020? Pentru că va coincide cu Jocurile Olimpice de vară din Tokyo.

Pare cam ciudat că abia după 30 de ani de la explozia sa în popularitate a decis Nintendo să intre pe segmentul de parcuri de distracții, având în vedere legăturile sale strânse cu Disney, s-ar crede că ar fi găsit un mode de-al îngrămădi pe Mario în Disneyland.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar