MORE

Marimea penisului din RUST este determinata de … Steam ID-ul tau!

Cand marimea penisului intr-un joc este subiect de stire, este clar ca discutam despre un producator care fie doreste sa isi faca niste publicitate gratuita, fie are un simt al umorului extrem de dezvoltat. Asa si cu marimea penisului din Rust care se pare ca este determinata de Steam ID-ul tau.

Nimeni nu isi alege marimea penisului in viata de zi cu zi, iar acest lucru este valabil si pentru Rust. Rust, MMO-ul survival de la Garry’s Mod, a decis sa lege marimea penisului personajelor din joc de cea a ID-ului utilizatorului de Steam. Asta inseamna ca valorile sunt impartite intr-o maniera absolut… aleatorie si utilizatorii nu au cum s-o schimbe decat daca joaca cu un nou cont de Steam. Marimea penisului va varia semnificativ, conform utilizatorului Reddit M4STER_TROLL, care a postat acest video cu o varietate de… penisuri.  Designerul Rust, Garry Newman a declarat pentru Kotaku faptul ca ID-urile de Steam sunt utilizate ca seminte, carora jocul le atribuie un aspect vizual. Newman a adaugat faptul ca dimensiunea penisului este doar rezultatul alegerii aleatorii si nimic mai mult.

„Problema cu madularul nu a fost planuita, s-a intamplat pur si simplu sa aiba un os separat din motive de… cenzura, si a evoluat independent de noi”, a mai adaugat Newman.

Rust utilizeaza ID-ul de Steam ca baza pentru rasa, sex si alte caracteristici fizice ale personajului. Sub-Reddit-ul jocului a fost plin zile intregi de imagini cu penisuri, dupa aceasta „revelatie”.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button