GamingPC&ConsolesTech&IT

Marile jocuri Bethesda vor evita E3 anul acesta

Bethesda va fi anul acesta la E3, aducându-ne o sumedenie de jocuri noi și interesante. Dar știți ce nu veți vedea la eveniment? The Elder Scrolls 6. Știți ce altceva nu veți mai vedea la E3 2019? Starfield.

Asta nu este vreo previziune pesimistă, ci o declarație oficială a lui Tod Howard în cadrul evenimentului organizat de studiou în cadrul PAX East. Nu veți vedea cele două jocuri la E3 sau prea curând, din moment ce dezvoltarea lor va lua mult, mult timp și sunt create în succesiune, nu tocmai în paralel.

Și atunci, ce veți vedea la E3 de la Bethesda? Probabil mai mult Doom Eternal. Poate altceva de la Arkane. Posibil încă un joc pentru mobil anunțat pe furiș fără a fura din atenția cuvenită unui joc mai mare. Cert este că Bethesda promite că va ține Starfield și The Elder Scrolls 6 departe de scenă.

Ca urmare, când ar trebui să ne așteptăm să vedem pe piață jocurile cu pricina? Pentru aventura spațială misterioasă, pare probabil că va sosi prin 2021, Bethesda având tendința să păstreze perioade foarte scurte între anunț și lansare… sau avea, anul trecut a fost o anomalie. Iar continuarea lui Skyrim probabil va sosi prin 2024, poate 2023 dacă se va merge după stilul de producție pe care îl știm de la Fallout 76.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button