Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mariajul Apple-Beats este cu un pas mai aproape!

/
/
/
/
image

Uniunea Apple-Beats este cu un pas mai aproape, dupa ce fuziunea de 3 miliarde de dolari a primit OK-ul din partea Europei. Comisia Europeana a decis ca fuziunea „nu ridica nici o problema, deoarece market share-ul castilor produse de Apple si Beats este unul mic”.

Asta pare ciudat, fiind totusi vorba despre gigantul Apple, dar autoritatile europeane au declarat ca, dupa ce vor cumpara Beats, acestia tot vor mai avea competitori mari precum Sony, Bose sau Sennheiser pe sectorul de casti. Ca si rezultat final, Apple/Beats este departe de a detine monopolul pe piata headphones-urilor, asta fiind preocuparea UE. Aceasta fuziune mai are de primit ok-ul si din partea Statelor Unite, dar majoritatea analistilor cred ca autoritatile din S.U.A vor avea o pozitie asemanatoare cu cea a Uniunii Europene. Dar nici nu a scapat bine de o problema, ca Apple a dat peste alta: unul dintre competitorii sai, Bose, a dat in judecata firma, pentru incalcarea patentului cu privire la sistemul de anulat zgomotul de fond, patent care apartine companiei Bose.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar