MORE

Mare concurs mare! Premiul: o placa de baza AsRock X99M!

Zon@ IT impreuna cu AsRock are pentru voi un super concurs la care puteti castiga o placa de baza high-end ASRock Fatal1ty X99M Killer! Aceasta placa de baza este pentru procesoarele Intel pe socket 2011-3, si nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este evident ca poate face multe la pretul de 1000 RON 🙂

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un Like pe Facebook paginii oficiale AsRock Romania https://www.facebook.com/ASRockRomania si sa va inscrieti folosind aplicatia de pe Facebook din acest link: http://on.fb.me/1OjssIS. Extragerea castigatorului se va face prin random.org. Concursul se desfasoara in perioada 24 Aprilie – 8 Mai.

Ca sa va inscrieti, trebuie sa bifati in aplicatie, la alegere, din lista de mai jos trei dintre cele mai importante dotari ale modelului ASRock Fatal1ty X99M Killer, din punctul vostru de vedere, iar optiunile sunt:

  • ASRock Super Alloy

  • 12 Power Phase design

  •  Killer LAN

  •  Fatal1ty  mouse port

  •  Purity Sound™ 2

  •  Socket Ultra M2

Bafta!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button