MOREPC&Consoles

Maradona ameninta Konami cu sala de judecata

Diego Maradona a scris si dictat multe pasaje in istoria sportului rege, motiv pentru care imaginea sa a fost asociata de foarte multe ori cu fotbalul.

Multi s-au inghesuit de-a lungul anilor sa il omagieze pe celebrul fotbalist, asemanarea sa fiind inclusa in filme, seriale, opere de arta, pana si in jocuri, unde de obicei exista un acord intre cele doua parti. In cazul de fata, Konami au cam uitat sa ceara permisiunea celebrului jucator, acesta trezindu-se brusc in PES2017, loc in care nu daduse cu subsemnatul pentru participare.

Spiritele sunt destul de incinse, avocatul argentinianului fiind pus pe fapte mare, dorind sa ii invete o lectie valoroasa pe dezvoltatorii jocului Pro Evolution Soccer 2017! Matias Morla, avocatul lui Maradona va avansa procedurile, urmand cel mai probabil o lupta destul de urata si lunga intre cele doua parti.

Sportul rege si jocurile video nu sunt la prima astfel de infruntare, existand o groaza de mici elemente pe care producatorii de jocuri le scapa cu vederea. O astfel de greseala ii poate costa extrem de mult, mai ales in cazul de fata, unde nu discutam de un jucator oare care… ci de o legenda in viata a fotbalului. Fie cele doua parti vor ajunge la un consens, fie urmeaza sa vedem un proces care va inchide, sau nu, un studio. Ramane de vazut!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button